Contact us! tel:0040-723563558, e-mail:contact@dogimage.eu

 

Design grafic  personalizat

  • afise

  • machete pentru reviste, cataloage, anuare

  • machete de prezentare caine  sau de anunt de monta

  • bannere, fluturasi, stike-re masini sau tricouri

  • logo-uri

  • cataloage si afise de expozitie

Puteti sa vedeti lucrarile noastre aici:

PORTOFOLIU 

Web Design

Am avut placerea sa lucram cu mai multi crescatori din Romania si strainatate in vederea creearii de pagini web pentru prezentare canise si astfel am dobandit o bogata experienta in acest domeniu.
Site-urile create de noi sunt executate cu mare minutiozitate, dupa o buna documentare in ceea ce priveste rasa prezentata, iar designul este realizat in functie de particularitatile fiecarei rasa in parte. (originiea rasei, caracteristici specifice, etc).

Toate site-urile noastre au modul de administrare proprie, simplu de utilizat, astfel ca ofera posibilitatea de update a site-ului oricand este nevoie si intr-un mod foarte rapid, chiar de catre utilizator. Prin modulul de administrare se pot face orice modificari si adaugari in site fara a mai fi nevoie de ajutorul nostru. Se pot adauga pagini noi sau completa paginile existente, se poate schimba aranjarea in pagina, se pot adauga galerii de poze noi, poze in galeriile deja create, se pot pune noutati, modificari de text, anunturi, etc. Toate site-urile se pot fi traduse in mai multe limbi straine.

Toate site-urile contin pagini, subpagini, galerie foto generala si galerii foto specifice care se pot insera in pagini acolo unde este nevoie, modul special de noutati care poate fi inserat pe prima pagina daca este nevoie, formular de contact, etc. Un alt modul nou inserat in site-urile noastre, este cel de tabele, atat de necesar pentru pedigree sau pentru a prezenta rezultatele in show-uri intr-un mod elegant si usor de urmarit.

De asemena se pot adauga module noi in functie de cerintele clientilor.

Hosting

Pe langa design de site va oferim posibilitatea de hosting, care este GRATUIT pentru un an de zile la orice site facut de noi.

Hostingul include si adrese de mail gen contact@siteulmeu.ro/com/eu, info@siteulmeu.ro/com/eu.

De asemenea oferim gazduire si pentru site-uri care nu sunt facute de noi .