Contact us! tel:0040-723563558, e-mail:contact@dogimage.eu

 FOTOGRAFIE IN EXPOZITIILE CANINE

 

Cautam sa captam in imagini cainii intr-o miscare cat mai perfecta cu putinta. Facem cadre restranse numai pe caine (din fata si lateral) sau incadram si ringul sau handlerul in poze. Incercam de asemena, in modul static, sa prindem cainele in pozitie de show cat mai corecta. Fotografiem cainele atat in timpul arbitrajului cat si in ringul central in cadre stranse sau largite si in cadre largite in cazul in care cainele urca pe podium.Se pot face poze in perioada expozitiei, dar in afara arbitrajului, cand handlerul poate sa aranjeze cainele atat in pozitie de show cat si in pozitie lejera. Se pot face cadre restranse doar profil.

Pentru sedintele foto in timpul expozitiilor ne puteti contacta inainte de acestea pe numerele de telefon afisate la contact, pe mail, sau ne puteti cauta chiar in timpul expozitiei.

Pentru a vedea la ce expo vom lua parte verificati pagina de Evenimente.

GALERIE FOTO

 Sedinte foto  de ring

Sedinte foto private in timpul aritrajului in expozitiile canine.

 Sedinte foto independente

Pentru sedintele foto dedicate preferam sa lucram cu lumina naturala si cu fundaluri reale, naturale.

Nu există nici un substitut pentru  caracterul unic şi frumuseţea nealterata a unui mediu natural.  Incercam sa gasim locatii cat mai variate si mai speciale pentru sedintele foto.

In sedintele foto independente cautam sa captam cele mai naturale pozitii ale unui caine, cele mai simpatice, mai spontane, folosindu-ne de decor natural sau chiar de recuzita.

Cele mai spectaculoase poze vor fi cele in care cainele este lasat liber si se simte in largul lui, cand miscarea vine natural si nu impus.

GALERIE FOTO

Sedinte foto de studio

In sedintele foto de studiou este avantajos faptul ca se creeaza fundalul dorit, in functie de culoare, eveniment etc si, folosindu-se spatii restranse, cainele poate fi controlat mai bine. In studiou se poate folosi pe deplin recuzita, aparatura si lumina specifica.

Pozele de studio sunt in general poze statice, de prezentare generala a cainelui, punandu-se si pe fundal accent, creandu-se astfel o ambianta placuta.

GALERIE FOTO

Sedinte foto pui


Mai multe poze si pe Facebook pe pagina DogPhotography

Tips & tricks

Inainte de sedintele foto independente spalati si periati bine cainele.

Incercati sa il obositi cat mai mult, va fi mult mai docil si ascultator.

Daca are o jucarie preferata, sa nu o uitati acasa.

Aduceti recompense…vor fi de mare ajutor.